Laatua
vaativaan
rakentamiseen.

Mitä teemme

Tarjoamme huippuluokan rakennuspalveluita riippumatta kuinka suuri tai pieni projektisi on. Tiimillämme on osaamista, asiantuntemusta ja kykyä varmistaaksemme hankkeesi onnistumisen.

Miten teemme

Palvelemme asiakaslähtöisesti ja meiltä saat luotettavat ammattilaiset, jotka huomioivat projektisi kaikki näkökohdat. Olemme kokonaisvaltainen korjausrakentamisen ammattilainen.

Missiomme

Pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen tekemällä projektit aikataulussa, budjetit pitäen ja korkealla laatutasolla. Haastamme itsemme joka päivä tullaksemme entistä paremmiksi.

Finrem lukuina

PERUSTETTU

2004

TOTEUTUNEITA KOHTEITA

+400

OMISTETTUA METSÄÄ

100 ha

TYÖTAPATURMIA 2016-2021

0

TYÖNTEKIJÖITÄ

23

Omat työntekijät ja luotettavat kumppanit

Olemme motivoitunut, ammattitaitoinen ja kokenut joukko. Tämä on luonut erittäin voimakkaan ammattiylpeyden tunteen, mikä kannustaa meitä ylittämään asiakkaan odotukset.

TINKIMÄTÖNTÄ LAATUA KOKO PROSESSIN LÄPI

Haluamme ylittää odotukset joka vaiheessa. Uskomme, että työn jälki on juuri niin hyvää kuin sen tekijät. Siksi yhdistämme  omat kokeneet työntekijämme luotettavien alihankkijoiden kanssa tarjoten kokonaisvaltaista laatua projektin alusta loppuun.

LÄPINÄKYVÄ TOIMINTAMME KESTÄÄ PÄIVÄNVALON

Ammattilaisina ennakoimme tulevaa, reagoimme tarpeen mukaan, ja tuomme esiin aina välittömästi jos suunnitelmia pitää muuttaa. Näin projektin kaikki osapuolet pysyvät jatkuvasti ajan tasalla. Kaikessa tekemisessämme korostuvat laatu ja luotettavuus, jota tuemme ensiluokkaisella raportoinnilla.

ASIAKASLÄHTÖISTÄ JOUSTAVUUTTA

Vastuu on meillä, mutta tavoitteet ovat yhteisiä. Kuuntelemme asiakasta ja teemme yhdessä. Haluamme ymmärtää asiakkaan tarpeet, löytää parhaan soveltuvan ratkaisun ja toteutamme sen tehokkaasti. Näin ratkomme tämän päivän asioita katse kuitenkin tiukasti tulevassa.

ISTUTIMME 8000 PUUN TAIMEA VUONNA 2020

Meille vihreys on valintoja rakennusprojektin joka vaiheessa.
Mutta haluamme tehdä enemmän. Siksi omistamme myös 100 hehtaaria metsää.